..vlasedko..

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

...neuveríš

Od ucha k uchu

...no už tu čmáram aj ja. Tému som si napísal dakedy pred dvomi týždnami a mala mať trošku iný obsah, no práve teraz ma asi viacej vystihuje. Naozaj sa cítim ako keby som sa naučil včera chodit, a ty Magdalénka možno aj vieš prečo. Celkom úsmevné to všetko bolo, no samozrejme až s časovým odstupom sa mi to také javí. A možno aj nie. No veď vlastne ja ani neviem, ono to vo mne narobilo celkom slušnú paseku a tou jedinou obranou, ktorú mám je úsmev.Sice by som mal skor plakať, no sa mi akosi nedarí. Uvidím,možno ztajtra:)) škoda, že máme tak veľa želaní a tak málo síl ich udržať nad vodou, keď sa začnú plniť. Zvlášť také tie vačšie, pri ktorých začnem  postupne vidieť sám seba, keď sa rozplynie ten vyčačkaný opar, ktorý o sebe povačšinou mávame, všakže. Nuž ale ako to je, tak to je. Niekmu otvoríš oči pierkom, niekomu nie. Každý potrebujeme niečo iné. No štve ma pocit, že som to pokazil ja a pritom to začalo niekde inde. Chcela si byť úprimná, no v nesprávny čas a na nesprávnom mieste a ja blbec som sa tým nechal rozhodiť...no a keď si to teraz spatne čítam,t ak jediný kto tomu porozumie si ty a ja. A veď tebe to aj píšem:) a tak teda čau.


first stepsss | stály odkaz

Komentáre

  1. Mohol by si
    o niečo zväčšiť písmo. Tvoj text sa veľmi zle číta.
    publikované: 24.09.2007 21:15:57 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :-)
    dík za info
    publikované: 25.09.2007 12:16:57 | autor: vladov (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :-)
    dík za info
    publikované: 25.09.2007 12:17:25 | autor: vladov (e-mail, web, autorizovaný)
  4. brumko chape
    je to cele take prilis zlozite a ty tak pekne pises.velmi sa mi pacit tvoj styl.nepojdes so mnou na tu dramaturgiu?echeche.je pekne,ze sa snazis,ale prave dnes som si hovorila,ze ked nemam okolo seba ludi na ktorych mi zalezi hned je lahsi zivot.hovorim aj o majke(sa to dosralo a nikto nevie preco).kto vie dokedy ma to cele bude bavit,zit bez lasky,pochopenia a ucty
    publikované: 26.09.2007 19:57:08 | autor: meggie (e-mail, web, autorizovaný)
  5. mozno posobim moc povrchne
    ale to nie som ja,musim najprv spoznat svoje JA co mi to vlastne furt hovori a potom sa obratim na teba.mam plne zuby uz dobrych rad,tak mi ich prosim nedavaj:)
    publikované: 26.09.2007 20:02:09 | autor: meggie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014